Site icon GeoCommunity.sk

Príďte na Leica Tour vyskúšať si technológie a riešenia pre GEO aplikácie

Spoločnosť GEOTECH Bratislava, s.r.o., ako výhradný zástupca popredného švajčiarskeho výrobcu Leica Geosystems, si vás dovoľuje srdečne pozvať na svoju každoročnú prezentačnú akciu Leica Tour, ktorá sa bude konať v dňoch 5. až 7. apríla 2017. Príďte si pozrieť najnovšie technológie a riešenia pre vaše GEO aplikácie!

Lokality

Leica Tour 2017 odštartuje v stredu 5. 4. v košickom Hoteli Yasmin, vo štvrtok 6. 4. pokračuje v martinskom Hoteli Victoria a v piatok 7. 4. má finále v bratislavskom Hoteli Chopin. Program začína každý deň o 8:30 a končí o 15:00.

Spoločnosť GEOTECH Bratislava, s.r.o. organizuje od 5. do 7. apríla 2017 v troch slovenských mestách bezplatnú prezentáciu výrobného programu značky Leica Geosystems.
Program Leica Tour

Jednotlivé prezentácie budú obohatené o skúsenosti a postrehy užívateľov prístrojov Leica Geosystems. Občerstvenie bude formou švédskych stolov a podávať sa budú nealko nápoje, káva. Traja vylosovaní účastníci získajú hodnotné darčeky. Na vyžiadanie organizátor vydá potvrdenie o školení pre Komoru geodetov a kartografov.

Registrácia

Vstup je pre všetkých akreditovaných účastníkov bezplatný, navyše traja vylosovaní účastníci získajú v tombole hodnotné darčeky. Stačí sa včas zaregistrovať. Pretože kapacita konferenčných miestností je obmedzená, budeme zaregistrovaným záujemcom posielať akreditácie.

Tešíme sa na stretnutie s vami na Leica Tour 2017,

Ing. Erik Frohmann, PhD.
GEOTECH Bratislava s.r.o.
Černyševského 26
851 01 Bratislava

Exit mobile version